Συναντηση ΔΣ ΛΑΣΑΛΙΑΝΩΝΜε ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, η "μάζωξη" μελών του Δ.Σ. των Συλλόγων Αποφοίτων των Λασαλιανών Σχολείων Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη. Ήταν μια πρωτοβουλία που είχε συζητηθεί πριν μερικούς μήνες και με οικοδεσπότες το ΔΕΛΑΣΑΛ Θεσσαλονίκης, οι πρόεδροι των Συλλόγων Αποφοίτων του Saint-Paul και του ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου έδωσαν το παρών σε μια συνάντηση που είχε ως στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Συλλόγων και την ανάληψη πρωτοβουλιών για κοινές δράσεις και κοινή πορεία.

ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟΣ 33 1Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 33α Βαρτζάκεια, εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά την Κυριακή 13 Οκτωβρίου και στήριξε ο Σύλλογος μας. Εκατοντάδες δρομείς έλαβαν μέρος, τρέχοντας μέσα στον Πειραιά, δίνοντας έμπρακτα το μήνυμα της συμμετοχής αλλά και της προσφοράς καθώς τα χρήματα της συμμετοχής θα διατεθούν στο Ίδρυμα "Η Κιβωτός του Κόσμου".

ethnikos ekdilosiΟ Σύλλογος Αποφοίτων Saint-Paul όντας χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης "Διημερίδα Γυναικείου Ποδοσφαίρου "Ζούμε μαζί - Αθλούμαστε μαζί" που διοργανώνουν τo Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας σε συνεργασία με τη γυναικεία ομάδα του Εθνικού, στηρίζει την εν λόγω εκδήλωση και καλεί τα μέλη και όσους ενδιαφέρονται να παρευρεθούν.

Καποτε στον Πειραια

Για μια ακόμη φορά ο Σύλλογος Αποφοίτων του "SAINT-PAUL" χάρισε στον Πειραιά μια σπουδαία πολιτισμική εκδήλωση.

Με μια επιτυχημένη εκδήλωση που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 14 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Saint-Paul, καθώς αρκετός κόσμος του Πειραιά και όχι μόνο παρακολούθησε, "σήκωσε άγκυρες" το βιβλίο του Πέτρου Κυρίμη "Κάποτε στον Πειραιά".

©2019 Alumni Saint Paul-Amicale. All Rights Reserved.