Με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά 3x3

Εκτύπωση

3x3 1Άκρως επιτυχημένο μπορεί να χαρακτηριστεί το τουρνουά 3x3 που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο, 6 Απριλίου στις εγκαταστάσεις του Saint-Paul το οποίο συνδιοργάνωναν και συμμετείχαν από κοινού τόσο το ίδιο το Σχολείο όσο και ο Σύλλογος Αποφοίτων. Παρά τη δυνατή και συνεχή βροχή, μαθητές και απόφοιτοι δεν πτοήθηκαν και συμμετείχαν με το τουρνουά να λαμβάνει χώρα στο κλειστό που διατηρεί η Σχολή.


3x3 2Ιδιαίτερη αξία έδωσε στην εκδήλωση, η παρουσία παικτών της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας με το σύλλογο της Νίκαιας να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην επάνοδό του στην Α1, μετά από 32 χρόνια, όπου μαζί με τον Ολυμπιακό από του χρόνου θα κάνουν ακόμα πιο αισθητή την αύρα του πειραϊκού μπάσκετ στο πανελλήνιο. Πιο συγκεκριμένα, τον Ιωνικό εκπροσώπησαν οι Ρόλαντ Σάφτεναρ ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας, Άγγελος Τσαγκαράκης ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Γαλλίας στην κατηγορία 3x3 της FIBA, ο Γιάννης Σαχπατζίδης και ο φέρελπις Γιώργος Χατζηκυριάκος.
Το παρών επίσης έδωσε, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Φάρου Κερατσινίου, κ. Νίκος Πέτσας.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στους χορηγούς της διοργάνωσης, την ΚΑΕ Ολυμπιακός η οποία προσέφερε δώρα και δωροεπιταγές για τους νικητές του τουρνουά και των διαγωνιστικών παιχνιδιών και την εταιρεία Korkidis Bros.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι του τουρνουά, νικητές του τουρνουά από πλευράς μαθητών αναδείχθηκαν οι «Mambades» ενώ από πλευράς αποφοίτων οι «Warriors». Στο διαγωνισμό τριπόντων στον οποίο συμμετείχαν μαθητές και απόφοιτοι, μεγάλος νικητής ήταν ο μαθητής του Σχολείου, Θοδωρής Ψυχίτσας ο οποίος κέρδισε μια μπάλα του Ολυμπιακού με υπογραφή από τον Βασίλη Σπανούλη. Το τουρνουά έκλεισε με αγώνα μεταξύ Καθηγητών και Αποφοίτων τον οποίο και κέρδισαν οι πρώτοι.

3x3 33x3 53x3 4

 


3x3 6 

 

 

 

 

 


Στο τέλος, μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες και τους παριστάμενους μπλουζάκια με το σήμα του Συλλόγου Αποφοίτων τα οποία ήταν χορηγία του αποφοίτου και ιστορικού μέλους του Συλλόγου μας, κ. Μιχάλη Βουρλίδη.

 

Και του χρόνου στο επόμενο!

 

Περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση 

3x3 a3x3 β3x3 γ3x3 δ3x3 ε3x3 ζ3x3 η