Κοπή Πίτας 2020

kopi pitas 2020 1Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Σχολής έλαβε χώρα η καθιερωμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου Αποφοίτων "Saint-Paul", παρουσία ικανοποιητικού αριθμού αποφοίτων τηρουμένων και των δύσκολων καιρικών συνθηκών ενώ το παρών έδωσαν αρκετοί επίσημοι, βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και παράγοντες του πειραϊκού γίγνεσθαι.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα σύντομο χαιρετισμό εκ μέρους του Δ.Σ. και το λόγο έλαβαν κατά σειρά για ένα χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής της Σχολής κ. Α. Ρηγούτσος, ο Γενικός Υποδιευθυντής της Σχολής κ. Α. Βουτσίνος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποφοίτων κ. Β. Κορκίδης. Στην εκδήλωση τιμήθηκαν για την εκπαιδευτική προσφορά τους οι fr. Μάριος Καπέλλας, πατέρας Μεθόδιος Κρητικός και ο πατέρας Σπυρίδων Τσιμούρης

Στην κοπή της πίτας, υπήρξαν τρεις νικητές με τον πρώτο νικητή να λαμβάνει τη χρυσή λίρα η οποία αποτελεί χορηγία του συναπόφοιτου κ. Βασιλά, ο δεύτερος νικητής έλαβε ένα συλλεκτικό ρολόι με θέμα τα 300 από την ίδρυση των λασαλιανών σχολείων ενώ ο τρίτος νικητής κέρδισε μια σαμπάνια. Η εκδήλωση "ντύθηκε" καλλιτεχνικά από τις σοπράνο Μαρία Κατριβέση και Ζαχαροπούλου Βάσια καθώς και από το Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου στο πιάνο οι οποίοι διασκέδασαν τους παριστάμενους. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δεξίωση που παρέθεσε ο Σύλλογος Αποφοίτων στους παριστάμενους στον 3ο όροφο (γήπεδο βόλλευ) του κτηρίου των εκδηλώσεων.


Καλή χρονιά σε όλους, ευτυχισμένο το 2019!

kopi pitas 2020 2kopi pitas 2020 3kopi pitas 2020 4kopi pitas 2020 5

©2020 Alumni Saint Paul-Amicale. All Rights Reserved.