Ιντερνετική συναυλία Γιώργου Βολίκα για το Σύλλογο Αποφοίτων!

Συναυλία ΒολίκαΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία του μουσικοσυνθέτη και αποφοίτου της Σχολής, Γιώργου Βολίκα την Παρασκευή 29 Μαΐου η οποία και μεταδόθηκε διαδικτυακά, μέσα από την ομάδα που διατηρεί ο Σύλλογος Αποφοίτων, στο facebook. Ο αρχικός πογραμματισμός ήταν για τον Μάρτιο όμως λόγω του COVID-19 και των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας που ανακοινώθηκαν από την ελληνική κυβέρνηση, η συναυλία αναβλήθηκε επ' αόριστον.

Ωστόσο, στο δρόμο για την επιστροφή στην κανονικότητα και καθώς φέτος δε θα λάβει χώρα η Ετήσια Συνάντηση Αποφοίτων της Σχολής, το Δ.Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων πήρε την πρωτοβουλία και διοργάνωσε τη συναυλία όπου ο Γιώργος Βολίκας παρουσίασε ζωντανά στο πιάνο οργανικές του συνθέσεις μέσω ίντερνετ, μέσα από το αμφιθέατρο της Σχολής που πάντα είναι φιλόξενη για όλες τις εκδηλώσεις μας.

Το πρωτοποριακό εγχείρημα τόσο για τα δεδομένα του Συλλόγου όσο και ευρύτερα, κρίνεται επιτυχημένο και στο μέλλον θα το επαναλάβουμε.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους όσους συμμετείχαν στην χθεσινή ζωντανή διαδικτυακή συναυλία του Γιώργου Βολίκα και βεβαίως τη Σχολή μας για τη θερμή φιλοξενία. 

Συνεχίζουμε.

©2020 Alumni Saint Paul-Amicale. All Rights Reserved.